Retail Group Balkans

Retail Group Balkans je franšizni partner brendova Aldo, Monsoon, Accessorize i Sergent Major za tržište Srbije, kao i za tržišta u regionu – Crna Gora i Makedonija.

Retail Group Balkans je članica Fawaz Alhokair grupacije, koja zastupa preko 80 modnih i lifestyle brendova u 17 zemalja, sa maloprodajnom mrežom od 2.100 prodavnica širom Evrope, Amerike, Centralne Azije, regiona Kavkaza, kao i Saudijske Arabije i Severne Afrike.

Fawaz Alhokair je globalna kompanija koja je tokom godina okupila tim vrhunskih stručnjaka koji poseduju internacionalnu ekspertizu i poznaju lokalna tržišta i upravo iz tog razloga najveći i najuspešniji svetski brendovi biraju Fawaz Alhokair za poslovnog partnera na pomenutim tržištima.

Brend portfolio Fawaz Alhokair grupacije između ostalih obuhvata i brendove: Gap Inc, Mango, Inditex Group- Zara, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear, Oysho, Uterque i Zara Home, Arcadia Group- Topshop/Topman, Wallis, Miss Selfridge i Dorothy Perkins, Aldo Group-Aldo Shoes & Accessories, Limited Brands-La Senza, The Children’s Place, Marks & Spencer, Tesco- F&F, Grupo Cortefiel- Cortefiel, Springfield, Women’s Secret i PDH.